Magnetiseren

Elk persoon bestaat uit energie. Energie die door ons lichaam stroomt. Zolang deze “levensstroom” ongehinderd door je lichaam kan stromen voel je je gezond, vreugdevol en in balans. Mocht er door welke reden dan ook een blokkade in je levensstroom ontstaan, dan kan de magnetiseur door het overbrengen van energie, de blokkade opheffen. Iedereen kan een keer blokkades oplopen, bijvoorbeeld door gebeurtenissen uit het verleden. Blokkades zijn problemen waar je op dat ogenblik even geen raad mee weet en bewust of onbewust wordt het probleem weggestopt. Als gevolg van het wegstoppen kunnen er fysieke, emotionele en/of spirituele klachten ontstaan. De kans dat het je leven belemmert, is groot.

Het geven van de eigen energie wordt magnetisch genezen genoemd, en is volgens de theorie van het magnetiseren iets wat iedereen van nature doet. Als voorbeeld, het geven/ontvangen van een knuffel, ook hierbij wordt een energie overgedragen van de ene persoon naar de andere. Dit kan troostende en/of liefdevolle energie geven. Maar ook eigen aanraking bij een pijnlijke plek op je lichaam, zorgt voor extra energie, die op dat moment nodig is voor genezing. Dit gebeurt meestal zonder er bij na te denken, zoals een ouder de pijnlijke plek van een kind kust en/of streelt.

De magnetiseur, gaat door middel van handoplegging de geblokkeerde levensstroom opheffen. Door zijn handen boven of op bepaalde plaatsen te leggen geeft de magnetiseur extra energieën af aan de plaatsen in het lichaam die daar behoefde aan hebben. Op deze manier zal de magnetiseur proberen daar de energie weer te laten stromen en de blokkades op te heffen.

Rob van Nifterick
info@soulmirror.nl
06 2356 0060

K.v.K | 32155144
BTW | NL002081092B72
Rabobank | 15.66.09.703