De soulmirror foto, Spirituele counseling, Magnetiseren, Regressietherapie

Een portretfoto van jezelf, die meer laat zien dan de normale foto uit het album. Een foto die je innerlijk uitstraalt, hoe je op dit moment in het leven staat en wat je bezig houdt. Het is de bekende spiegel voorhouden, maar dan verpakt in een foto.

Mijn hooggevoeligheid stelt mij in de gelegenheid in te tunen in de energie van de cliënt. Door counseling kan ik gevoelens naar boven halen die door mijn cliënt weggestopt zijn. Dit kan voor iemand erg confronterend zijn maar ook tegelijkertijd enorm opluchten omdat het gevoel wat iemand al een tijd met zich mee draagt ineens een vorm krijgt waar ze wat mee kunnen. Op deze manier geef ik de persoon nieuwe energie en inzicht om verder te kunnen.  Regressietherapie is een vorm van natuurgeneeswijze, waarbij wordt uitgegaan dat de ziel van de mens meerdere levens doormaakt. Hierdoor kunnen (traumatische) ervaringen uit het verleden, doorwerken in het huidige leven. Als magnetiseur, ga ik door middel van handoplegging de geblokkeerde levensstroom opheffen.

Door zijn handen boven of op bepaalde plaatsen te leggen geeft de magnetiseur extra energieën af aan de plaatsen in het lichaam die daar behoefde aan hebben. Op deze manier zal de magnetiseur proberen daar de energie weer te laten stromen en de blokkades op te heffen.

Rob van Nifterick
info@soulmirror.nl
06 2356 0060

K.v.K | 32155144
BTW | NL002081092B72
Rabobank | 15.66.09.703